Nieuws

ERIMA nieuwe sponsor NJBB

Published: maandag, februari 22, 2016

Erima sponsor NJBBDe NJBB heeft in het bedrijf ERIMA een sterke partner gevonden. ERIMA is de nieuwe sponsor van de nationale selecties en ondersteunt de NJBB bij de promotie van de petanquesport.

Op 21 februari, tijdens de Nationale selectiedag, werd door Twan Beckers (directeur NJBB) en Arian Verrijt (managing director van ERIMA) een driejarig sponsorcontract ondertekend. ERIMA zal de NJBB gaan versterken, met als doel de petanque-sport verder te stimuleren en te professionaliseren. Met het authentieke Duitse sportmerk als kledingsupplier is de NJBB voor zowel het nationale team, talententeams als nationale scheidsrechters en wedstrijdleiders verzekerd van een professionele uitstraling.

De NJBB ziet het partnerschap met ERIMA als een blijk van waardering en vertrouwen in de petanque-sport en de rol daarbij van de NJBB. Twan Beckers, directeur van de NJBB, is zeer verheugd met de ondertekening. “Dat ERIMA haar naam verbindt aan de petanque-sport toont aan dat het bedrijf ons vertrouwen in de toekomst van onze sport deelt en onze ambitie ondersteunt.”

Het aangaan van deze overeenkomst toont aan dat beide organisaties bouwen aan een relatie waarbij winst voor alle partijen centraal staat.