Route

Route

Kelvinbaan 48
3439 MT Nieuwegein

Het bondsbureau van de NJBB is samen met de KNBSB (Base- en Softball), NBB (Basketball), KNCB (Cricket), NTTB (Tafeltennis), KNAS (Schermen) en NBB (Badminton) gevestigd in een pand aan de Kelvinbaan in Nieuwegein. 

 

Auto

Vanaf de A2
Neem afrit 9 ‘Nieuwegein’ (zie pijl linksonder op kaartje) en ga richting centrum. Volg dan de borden ‘Houten’. Na het Shell station de eerste straat links (Perkinsbaan) en vervolgens de vierde rechts (Kelvinbaan). Voor de slagbomen rechts het laantje op. Het kantoorpand ligt na ongeveer 200 meter aan het einde van de weg. 

Van de A12
Sorteer tijdig voor op één van de twee rechter rijbanen, neem vervolgens afrit 18 ‘Houten’ (zie pijl rechtsboven op kaartje). Volg dan de borden ‘Nieuwegein’. Na het Amsterdam-Rijnkanaal is het de eerste straat rechts (Perkinsbaan) en vervolgens de vierde rechts (Kelvinbaan). Voor de slagbomen rechts het laantje op. Het kantoorpand ligt na ongeveer 200 meter aan het einde van de weg.

Van de A27
Neem afrit 28 ´Nieuwegein´ (zie pijl rechtsonder op kaartje). Onder aan de afrit gaat u richting Nieuwegein. U neemt daarna de eerste weg rechts (Hollandhaven). Volg dan de bordjes ´Gemeentehuis´. Dit is de Z-vorm op de kaart. Rijd buitenom het Gemeentehuis heen en steek bij de verkeerslichten de kruising over (Perkinsbaan) en ga de vierde rechts (Kelvinbaan). Voor de slagbomen rechts het laantje op. Het kantoorpand ligt na ongeveer 200 meter aan het einde van de weg.

Automobilisten die vanaf de A2 de stad in willen, nemen bij voorkeur afrit 10, ‘Nieuwegein zuid’.

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid bij het pand.

Openbaar vervoer

De kelvinbaan is per bus bereikbaar. U stapt uit bij de halte ´Marconi hoog´. Voor actuele informatie over routes en vertrektijden raadpleegt u de website van Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland (www.9292.nl) of bel met 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).