Route

Huis van de Sport

Wattbaan 31-49
3439 ML Nieuwegein

Het bondsbureau NJBB is gevestigd in het Huis van de Sport. Sinds 1 juli 2006 hebben twaalf sportorganisaties hun krachten gebundeld in een nieuwe stichting en zich gezamenlijk gehuisvest in het 'Huis van de Sport' te Nieuwegein. Het kantoorpand in Nieuwegein is 5625 m² groot en in totaal werken er 240 medewerkers. De stichting Huis van de Sport vertegenwoordigt meer dan 600.000 leden.

Melden bij receptie
​Als u het bondsbureau bezoekt, dient u zich altijd eerst in te schrijven bij de receptie in verband met de brandveiligheidsvoorschriften.

Auto

Vanaf de A2
Neem afrit 9 ‘Nieuwegein’ (zie pijl linksonder op kaartje) en ga richting centrum. Volg dan de borden ‘Houten’. Na het Shell station de eerste straat links (Perkinsbaan) en vervolgens de eerste rechts. Dit is de Wattbaan. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.

Van de A12
Sorteer tijdig voor op één van de twee rechter rijbanen, neem vervolgens afrit 18 ‘Houten’ (zie pijl rechtsboven op kaartje). Volg dan de borden ‘Nieuwegein’. Na het Amsterdam-Rijnkanaal is het de eerste straat rechts (Perkinsbaan) en vervolgens de eerste rechts. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.

Van de A27
Neem afrit 28 ´Nieuwegein´ (zie pijl rechtsonder op kaartje). Onder aan de afrit gaat u richting Nieuwegein. U neemt daarna de eerste weg rechts (Hollandhaven). Volg dan de bordjes ´Gemeentehuis´. Dit is de Z-vorm op de kaart. Rijd buitenom het Gemeentehuis heen en steek bij de verkeerslichten de kruising over (Perkinsbaan) en ga de eerste rechts, dit is de Wattbaan. Het Huis van de Sport ligt aan uw rechterhand.

Automobilisten die vanaf de A2 de stad in willen, nemen bij voorkeur afrit 10, ‘Nieuwegein zuid’.

Let op: parkeren langs de weg is verboden en kan een boete opleveren. Parkeer daarom altijd op het terrein van het Huis van de Sport. 

Openbaar vervoer

Het Huis van de Sport is overdag per bus bereikbaar. U stapt uit bij de halte ´Wattbaan´. In de avond kunt u na 19:00 uur helaas niet met het openbaar vervoer vlak voor de deur van het Huis van de Sport komen maar wel elk half uur op ongeveer 15 min lopen bij halte de Blauwe brug van lijn 64 naar Vianen (vanaf Utrecht .25 en .55 uur en naar Utrecht .15 en .45 uur).

  • Lijn 48 van Nieuwegein stadscentrum via kantorenterrein Plettenburg  naar Houten.
  • Lijn 65  van Utrecht CS via  kantorenterrein Plettenburg / De Wiers naar Vreeswijk en Vianen.
  • Lijn 66 van Utrecht CS via kantorenterrein Plettenburg naar Nieuwegein stadscentrum.
  • Lijn 284 van Bilthoven via kantorenterrein Plettenburg  naar Nieuwegein stadscentrum.

Wilt u meer actuele of preciezere informatie over routes en vertrektijden? Raadpleeg dan de website van Openbaar Vervoer Reisinformatie Nederland (www.9292.nl) of bel met 0900 – 9292 (€ 0,70 per minuut).