Over 2 weken begint de AH spaaractie

Vandaag over precies 2 weken gaat de AH Sportactie beginnen en kan de klant bij alle 900 Albert Heijn winkels zegels gaan sparen voor de AH Sportactie. Dus ben jij met jouw sportclub op zoek naar meer leden? Willen jullie nieuwe activiteiten uitrollen of een andere doelgroep aan je binden? Of willen jullie je sportclub meer en breder onder de aandacht brengen? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen.

In september tot december organiseren we samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past. We doen mee aan deze spaaractie om mensen te laten zien hoe leuk jeu de boules is. Doe jij ook mee met jouw club?  Door je vereniging open te stellen voor mensen die de sport met behulp van de AH spaaractie uit willen proberen?

Profiel aanmaken

En heb jij je club al aangemeld voor de AH spaaractie, zodat mensen kunnen zien hoe leuk jeu de boules is? Zoals eerder gecommuniceerd maken clubs hun profiel aan op www.clubprofiel.nlNa het invullen, updaten en opslaan van de gegevens kan je daarna aangeven dat je mee wil doen aan de AH Sportactie en je sportactiviteiten invullen. Hiervoor is er ook een digitale handleiding ‘sportactiviteiten aanmaken’ voor sportclubs gemaakt.

Datum: 21 augustus 2017 uur